kupus

1

sjedila sam za kuhinjskim stolom i pokušavala učit. reklame su se čule sa televizije iz dnevne sobe gdje mi je cimerica sjedila na kauču sa svojim momkom koji je opet došao na 3-4 dana. baš je morao doć usred ispitnog roka, koji kreten usrani. momak joj je nepodnošljiv, prenizak je i preuporan.

i cimerica mi je sa vremenom postala nepodnošljiva, s njom se više ne može pričati ništa osim o skriptama i ispitima, ništa više ne radi po kući. uvik ja idem stan platit. jednom sam ribala WC kad je bio njen red, ona je ušla u kuću i veselo izjavila “oh baš super”. nikad joj samoj ne padne napamet da ode platit režije ili usisa pod. a momak joj u boksama i donjoj majci po cijele dane šeta po kući sa karlovačkom u rukama. stalno gleda svjetsko, viče, podriguje i kad netko promaši branku, lupa po mom stolu. to je moj jebeni stol, pomislim, baš ćeš mi ga ti plaćat kad ga razbiješ debilu jedan.

cimerica je naredila momku da opere suđe. slijedećih pola sata on je vikao po kući zašto bi on prao suđe, kako će on prat suđe a tu su dvije žene još u stanu. ustao bi sa kauča, izvadio hladnu karlovačku iz frižidera, pogledao na suđe i zaključivao da on nije zaprljao to suđe i da ga zato neće ni prati. cimerica mu je vikala iz dnevne sobe da ga mora oprat ili će ga izbacit iz kuće. uzeo je srk iz limenke i prstom pokazao na prljavu teću u sudoperu i rekao da on vidi da se u toj teći jeo kupus i da on nije jeo nikakav kupus.

rekla sam mu da je jasno ko je muško u njihovoj vezi. pokušao je skriti, ali to ga je malo pogodilo u ego, jer je on veliki igrač sa svojih 26 godina i kad dođe ovdje, raskalaši se kao da može solit pamet nama jer smo mi samo usrana dica za njega, a on ima moćno auto i tuče paru u nekoj usranoj firmi. otrčao je u dnevnu sobu. “jesi čula šta mi je rekla?!”. čula sam cimericu kako mu je viknula neka samo opere to suđe i da ne sere više.