o dobrom čovjeku

0

znali su ga kao dobrog čovjeka. njegov najbolji prijatelj pričao je o njemu kao o jako dobrom čovjeku dok se prisjećao kako mu je jebao ženu. dobar čovjek radio je u dobrovoljnom vatrogasnom društvu, unatoč raku pluća koji mu se već odavno proširio tijelom (randomly uništavajući organe putem) i ptsp-u kojeg je popušio, iako nikad nije bio u ratu. radeći kao vatrogasac spasio je nebrojeno mnogo života i mnogo mnogo malih beba u pelenama šta su na zadnjem katu zgrade grickale dekicu dok im je vatra već nagrizala prstiće na malim debelim nogicama. stvarno je bio dobar čovjek, taj dobar čovjek.

jednom dok su dobar čovjek i njegov najbolji prijatelj šetali parkom naišli su na prekrasnu, puflastu, pudlastu, malu, perzijskog mačića – na vrhu najvišeg čempresa u gradu. dobar čovjek hitno je pohitao ne časeći ni časa da spasi tog malog, kudravog, crnog pasa.

padajući s najvišeg čempresa u gradu jedna oštra grana probila je uho najboljeg čovjeka i ogulila mu ga s lica zajedno s okolnom kožom. malo, pjegavo, ružno mače spašeno je zahvaljujući dobrom čovjeku koji je u padu amortizirao udarac u beton svojim leđima. kičma mu je pukla ko target.

za to vrijeme, njegov najbolji prijatelj osnovao je tvrtku koja se razvila u multinacionalnu kompaniju sa profitom većim od bruto društvenog dohotka australije. sve je počelo dok je dobri čovjek spašavao onog malog, sivog, hrčka tako što je njegov najbolji prijatelj uplatio listić za loto sa brojevima koje inače uplaćuje dobri čovjek. dobri čovjek bio je toliko dobar da nije nikad zatražio od najboljeg prijatelj niti jedan promil njegovog bogatstva.idem gledat utakmicu, počela je. sve vas voli ivo.