gluposti

0

pitala me sestra prije par dana ko je dobija u big brotheru. ha? ne stvarno, ha?
nisam ni zna da je gotovo.
sama činjenica da ne znam tko je pobjednik posljednjeg big brothera čini me ponosnim na sebe. to je zasad moj najveći uspjeh u 2009. godini i teško da će ga išta nadmašit. nije to lako, znate… u ovo današnje doba, kad ti svaki dan izgleda ko da ležiš na dnu groba a iz svih smjerova te zatrpavaju govnima, nepotrebnim informacijama, i to ne samo nepotrebnim informacijama, štetnim informacijama, antiinformacijama, baljezgarijama, reklamama.

bombardiranje neumoljivim nezaustavljivim priglupim reklamama. reklamama na kojima netko zarađuje. zarađuje jebući mene u mozak svakog dana, svakog sata, gotovo svake minute. reklame s tva, sa radija (otkad sam u stalnom radnom odnosu, slušam svaki dan na poslu radio i pjesme koje se mogu čut tu i tamo, između ponavljanja gomila nabacanih reklama, su samo popratna pojava, gotovo slučajna aktivnost radijskih voditelja koji tu i tamo puste neku pjesmu dok biraju bim bam bom koju će reklamu pustit po deseti put) reklame sa zidova, reklame sa autobusnih stanica, reklame sa vrata od auta, reklame sa strana ogromnih zgrada, reklame sa skela zgrada u renoviranju, reklame sa postolja napravljenih samo da bi na njima stajale reklame, reklame sa interneta, reklame iz novina, reklame iz poštanskih sandučića, reklame na avionima, reklame koje avioni vuku na traci dok lete, reklame na utakmicama, reklame na koncertima, reklame u kinu, reklame na čašama, podmetačima, reklame na ljudima, ljudi obučeni u reklame.

dosadan sam. abitno. bitno je da sam uspio neke od nebitnih podataka izbacit iz svog života tako što sam kompjuter stavio u svoju sobu i ne gledam više televiziju jer je ostala u drugoj sobi. i kad smo već kod televizije i gluposti, maloprije sam za vrijeme doručka upalio mtv i nakon par reklama naletio na top 10 @ 10 di je tema bila kickin it oldschol. na mjestu broj 2 je bila california love od 2paca, a na prvom mjestu he got game od public enemya. na prvo mjesto od svih tih pjesama i na prvo mjesto pjesama od public enemya, oni stave pjesmu iz 1998. godine gospodnje. oldshool? idioti. mater vam šporku, dabogda izgorili u požaru pa da je tek onda vašoj majci uručena fotografija na kojoj mučite vrapca.

pa to nebi napravija ni jedan od onih retardiranih lationoameričkih nogometnih komentatora šta se već 20 godina kad padne kakav bijedni gol deru gooooooooooooooooooooooooooooool po 2 minute.

  1. je a vi ste još u bad mad majici, sisajte ga.