Blejzonix svijetoširoko

0

nedavno doživih epizodu koja je potvrdila dominaciju blejzonixa kao slenga budućnosti koji počinje ulazit u sve sfere javnog života. naime, prije par dana moji starci su premudro kupili krevet čije dimenzije nisu probavljive mojem stanu. preciznije – da ga jebeš krevet ne može proć kroz vrata dnevnog boravka.

rješenje koje mi se nije činilo mogućim (mislija sam da se to radi samo u crtićima) postalo je važeće.. krevet ćemo unijet kroz prozor. e sad, za takvo što trebao nam je još barem jedan čovjek. visok čovjek. jak. ona debela svinja od predsjednika je na faxu objašnjavao nekoj kuji mehaniku ili štogod, bivajući nedostupan istim onim građanima kojima je obećao služiti prilikom inauguracije na mjesto predsjednika dječaka ( pojavija se sa smješkom taman kad je krevet već bija pola na balkonu pola u sobi, govno elitističko) tako da sam mora ić pokupit jednog očevog prijatelja.

i eto nas napokon do poante ovog texta. čitaj dalje..

vozimo se u autu i ja pizdim nešto kako su mi curi starci išli na hvar i da me čeka doma a ja se već po dana zajebajem s tim krevetom, na što mi očev prijatelj (koji inače ima pedeset godina, dugu bradu i radi u škveru, dakle ne odgovara baš opisu nekog ko visi na forumu dječaka) odgovori: znaš šta ću ti reć, nijedan jeb se ne može nadoknadit <naglašavajući riječ jeb kao da je upoznat s igrom>, dalje razvijajući tu svoju teoriju ”uzmi dok možeš” koja nije bitna za ovu našu priču.

pa ti sumnjaj.