mtv adria

0

evo gledam mtv, spot od ramireza. animirani. zanimljiv na prvih par pogleda. mtvijevski.
dočekali adriu. kad sam čua kuju šta vodi mtv news kako razvlači riječi, ono zdravije, seljački, odma mi je došlo milo.
NE, nije. da je barem adria došla prije 10 godina i ubila mi kult mtvija, jer naravno da je zvučalo jebeno više kul na engleskom. ne znam zašto al ista stvar mi se dogodila kad sam gleda sin city s prijevodom.

i najgluplja rečenica zvuči bolje i manje glupo na engleskom. ovakav mtv na hrvatski je puno ljudskiji, bliži i smrtniji, manje senzacionalan i dodirljiv. ispričavam se ako serem, glavobolja me siluje. kolko sam vremena potrošija isprid ekrana buljeći u spotove šta su se izmjenjivali moga sam završit režiju. Al dobro, koga boli kurac šta sam ja potrošija puno vremena gledajući mtv.. evo sad se vrti od tbfa papilova.

kolega špica magellano panoptik ivan vuković pohvalio je moj udjel na stvari na kraju dana putem sms-a sinoć. i hvala mu. kako stvari trenutno stoje moga bi ispast van kakav EP sinest/djecaci do kraja godine. za koji dan stavit ćemo na site prvu suradnju s njima.

ima puno turista u splitu. cure ovdi su inace krasne ali trenutno.. moga bi cili dan samo blejat po gradu. ..i tako, lipo je. lijepo je.