svilenebube.wordpress.com intervju – Svjež muškarac Zondo

0

Na Exitu 2012. godine došlo je do eksplozije u mom grupi životu. Dok su Gansi pržili na mejnu sa opremom od šest do osam kamiona, Svilene Bube i Snježa su ignorišući ovaj istorijski momenat vrištale i skakale u euforiji, u trećem redu koncerta Dječaka. U jednom momentu smo bacile i gaće na binu, a on ih je uhvatio. To je bio početak jednog divnog zvezda-stalker odnosa, koji sada već traje toliko dugo da je Zoni morao da nam da intervju u nadi da će nam pomoći i da ćemo ozdraviti. Pročitajte kako se Zoni izborio sa najgej pitanjima sa kojima se do sada susreo, i saznajte uz našu pomoć kako izgleda savršena žena jednog Dječaka. Ovo je naš poklon vama za 8. mart. I nama za 8. mart. I svima koji slave.

Kada te prosečan čovek vidi kako šetaš na rivi u baloneru, kao Džon Kjuzak, sigurno mu prva pretpostavka nije da se baviš repom. Ljudi obično očekuju da reperi nose majice na Eminema, kapuljače, trenerke i brze patike… Objasni nam poreklo tvog kežual smart stila… Da li si rođen u Londonu pa zamenjen na rođenju? Ili imaš neko drugo objašnjenje?

Podrijetlo mog stila je Tumblr, naši djedovi, pradjedovi i moje dizajnersko vizualno obrazovanje. Za prosječne ljude sam ili zvijezda ili hipsterska pička. Ovaj intervju je gay.

Koliko vremena potrošiš u kupovini odeće i obuće? Da li radije kupuješ online ili u second hand-u?

Nikad ne kupim ništa što prvo ne stavim na sebe, znači ništa online. U second hand-u nisam bio bar dve godine, a tu kad sam ulazio, pošto je izbor bio očajan, znao sam tražit nešto po sat i po. Ništa novo od odjeće nisam kupio barem godinu dana, trošio sam na audio opremu. Čekam da novi album učini nešto.

Dozvoljavaš li da ti devojka bira stvari kada ste zajedno? Je l ti se desilo da se toliko volite i da svuda oko vas lete srca, pa da se probudiš sutradan u majici na cirkonsko srce koje gori, probodeno noževima?

Žena ima pravo predlagat, ne znači da ću ju slušat. Radi zadnje velike ljubavi uzeo sam crne chelsea boots. I općenito uzeo sam dosta crne odjeće, jer ona je digla moje cijenjenje crne na višu razinu.

U čemu spavaš?

U gaćama i majici.

U kakvoj odeći sebe ne možeš da zamisliš?

U trenirci.

Načule smo da si komentarisao fanovima nakon Bg koncerta u Mikseru da će novi album biti ceo kao pesma Bile starke. Zanima nas da li to znači da će biti slične u muzičkom smislu ili da će biti još pesama inspirisanih modom?

Cijeli album će biti jedna te ista pjesma 20 puta + bonus pjesma STRUJA!

Pored Robota hobotnice verno pratimo i tvoj drugi Tumblr nalog, SVJEZEZENE. Reci nam ko su to svježe žene, šta devojka treba da ima da bi njena fotografija dospela na taj tvoj blog?!

SVJEZEZENE su žene za zaljubljivanje. Neke su gole, neke imaju kosu preko lica, one koje nisu gole, imaju stila. Djevojka treba ne bit debela po mom kriteriju, ženstvena, nježna, fragilna, elegantna, ali bitnije od toga, fotografija treba bit dobra. Ima na internetu i Tumblr-u milijardu fotografija lijepih žena savršenih proporcija, al nije mi to privlačno koliko baš određen tip fotografija koje rezoniraju sa bljeskovima mojih sjećanja i emocijama koje sam imao u prošlosti sa ženama, a i koje želim imati u budućnosti. To stavljam na SVJEZEZENE, fotografije koje ostvaruju emocionalnu konekciju.

Kao i Kanje Vest i Dječaci su se bavili modom kreirajući majice koje se mogu kupiti na stranici . Koliko si ti učestovao u kreiranju majice, i da li možemo očekivati uskoro neke šaljivije varijante majica ili je to To?!

Odabrao sam majicu ala Fred Perry. Sve sam diktirao. No učinio sam kardinalnu grešku. Odmah smo išli sa višom klasom majice kao već etablirani brend, umjesto da krenemo od najniže razine, od prve stepenice, od običnog jeftinog T-shirt-a. Tako da sad se vraćamo malo koraka unazad i ove godine ponudit ćemo nove klasičnije majice utemeljene na našim pjesmama da restartamo priču. Sa Kanyeovim modnim eskapadama se nikako ne možemo usporediti.

Pred tobom su tri stila sa poslednje nedelje muške mode (Marc by Marc Jacobs, Saint Laurant, Kanye West for Adidas), kako ti se dopadaju, šta bi od toga nosio?

Od prvog bih nosio košulju i hlače, od drugog hlače i čizme, od trećeg ništa.

Šta misliš o modnom stilu Đusa, Snup Doga i Kanje Vesta?

Kanye je u usporedbi s bilo kojim reperom pobjednik.

Iskomentariši nam stil Mimi Mercedez, Igi Azilije, i Alekse Čang?

Alexa Chung je jedan od originalnih prototipova svjezezene. Alexa je Tumblr ikona već godinama. Nema tu usporedbe. Nije mi namjera govoriti ništa negativno o bilo kome, tj. šta mi se ne sviđa, svako gura svoje, nek guraju, al mogu reći samo što mi odgovara, što mi se sviđa i Alexa je to. Alexa je prototip. Ne samo radi ove dve fotografije (a na desnoj izgleda isto ko moja zadnja velika životna ljubav) nego radi skoro svake fotografije koja se nalazi na internetu, radi cijelog njenog karaktera, njenog života i postojanja.

Za kraj, daj nam predloge za šta obući danas, koji film pogledati i koju pesmu staviti na repeat.

Nije me briga šta ko drugi oblači, osim ako je u pitanju žena s kojom hodam zagrljen, ona mi mora bit jebena. Muškarcima preporučam da uprate http://birthofasupervillain.tumblr.com/, ako su dovoljno hrabri i ne boje se da će ih gledanje solidno odjevenih muškaraca pretvorit u pederčine. Filmove nemam vremena gledat, a zadnja pjesma koja mi je išla na repeat negdje 10 puta, je gle šale, hohoho, nova Kanyeova pjesma, studijska verzija – All Day (feat. Allan Kingdom & Theophilus London).

Zoni: Hvala na pitanjima, idem sad slat na master naš novi singl koji izlazi na prvi dan proljeća.

SB: Hvala tebi na vremenu, mi idemo da čekamo prvi dan proleća i vaše nove koncerte!

.Angelina Popović + Sanja Radić.