Kuje

14

Ima kuja koje bi ti poslale pisanu poruku za Valentinovo samo da te mogu vidjeti kako ju otvaraš, čitaš, gledaš oko sebe u nevjerici… Onda ti se smiju. Smiju ti se kao i svim drugim gubitnicima kojima isto naprave.

Ima kuja koje se ne žele ljubiti s tobom nakon ša si popio pola litre votke od šumskog voća.

Ima kuja koje ti kažu da imaš jako lijepe oči. Samo da bi dan kasnije ležale u krevetu s visokim dlakavim tipom koji je stariji 7 godina od njih.

Ima kuja koje te puste da ih njeguješ dok imaju mononukleozu. Da ih diraš. Kad im prođe mononukleoza, ne žele te poljubiti. Govore da to nije ništa značilo.

Ima kuja koje ti kažu da te vole, samo da bi dva tjedna nakon toga otišle na more i tamo te prevarile s tipom koji ima ispirsanu obrvu.

Ima kuja koje ti priznaju da su samo za vrijeme srednje škole bile s četrdesetak likova. Zatim te pokušaju prevariti s nekim pederom. Dvaput. Jedini razlog zašto nisu uspjele, jest to ša se tipu nije uspio dignut kurac.

Ima kuja koje ti stalno govore da te vole. Stalno te zovu da dođeš do njih. Ali uvijek imaju izgovor da ne vode ljubav s tobom, samo se trljaju uz tebe. A onda pojebu lika na kojeg naiđu u solariju. U solariju.

Ima kuja koje tijekom dobrog dijela veze žongliraju s nekim ljudima koje smatraš za neprijatelje, samo da bi izazvale ljubomoru u tebi. Takve kuje su tvoj najveći neprijatelj.

Ima kuja koje ti govore da te vole. A zatim se jebu s tipovima dok ti ležiš u svojoj sobi. Nepokretan zbog prometne nesreće. Onda te zovu da ti to priznaju da bi se ti osjećao bolje.

Ima kuja koje te pozovu da proslaviš novu godinu s njima, zajednički, samo da bi ju napustile pred tvojim očima, držeći se za ruke s nekim likom koji nosi nadimak po šumskoj životinji.

Ima kuja koje te zovu da ih jebeš, više puta. Onda ih uhvati grižnja savjesti jer varaju momka. Onda mu se vrate. Onda ga mjesecima kasnije ostave. Onda opet zovu. Onda opet odustanu. Proklete neodlučne kuje.

Ima kuja koje se udaju za tebe na slatkoj uličnoj improviziranoj ceremoniji. Onda te poljube i kažu da je su to jako dugo čekale. Da su to toliko žarko željele. Onda ugledaju da si stvorio neke osjećaje. Zatim ti se sutradan prestanu javljati.

Ima kuja koje ti se namjerno smiju u lice dok ih jebeš, nadajući se da će ti uništit samopouzdanje.

Ima kuja koje ti izmasakriraju kurac s rukom, a zatim se opako uvrijede kad im kažeš da ih treba podučit kako da diraju pišu.

Ima kuja koje ti pošalju poruku da su jako umorne i da neće izaći van. Dan prije su te molile na koljenima da se nađeš s njima te večeri. Zatim uđeš u klub i pronađeš ih tamo.

Ima kuja kojima zaboraviš ime i sve načine kojima su okrutno urezivale crte u tebe.
Ali ona zadnja.
Ona je uvijek najgora.