između rap svijeta i ostalog

0

nisam pisa ove “kolumne” već neko vrijeme jer sam budala, neću ni ulazit u detalje. samo ću reć da prvom prigodom, kad izađem vanka, pijem zelenu čarobnicu. do toga je došlo.

idemo redom: jelena brajša jede zdjelu kite, cijeli ekonomski fakultet jede zdjelu kite,

donatella versace jede zdjelu malih šiljatih kiselih zelenih kita, ona debela drolja šta vodi hip hop emisiju na mtviju, ne moram ni govorit šta ta jede…

samo mi daj beat.. FREE KID RAĐA, dječaci bi trebali nosit majice free kid rađa. ozloglašeni mc je trenutno negdi u istri, bolje da ni ne znamo šta radi, uglavnom ako ga vidite javite nam, mi ćemo znat šta ćemo s njim. il’ ga počastite sladoledom, svidjet će vam se.

ako dobijem na loto kupit ću sladoled rađi svaki put kad ga vidim. košarkaška reprezentacija je počela igrat igru. bilo je i vrime. tija sam pisat o onoj emisiji blok s mtvija i onoj debeloj drolji od voditeljice šta se mora podhitno vratit na pjevanje pjesama na izmišljenom jeziku s ostatkom onih grčkih grliteljica stabala od putokaza. gledam ja tako i svaki put kad debela drolja izjavi nešto tipa thats some real hip hop shit mene probode pokraj bubrega. i onda dođe baby dooks i uhvati je za sisu. i ona sva sretna. i onda ja shvatim kako je ta kuja upala tu di je upala i zašto je moja kmica oreb aka vrući zdravko aka vrući pas aka hott dogg koji je ispao iz finala mtvijevog izbora za voditelja bio pretvrdokoran za njih. u prvoj emisiji koju sam gleda radila je intervju s nekim slovencima nikolovski, nešto takvo i dali su joj da repa neki text odnosno čita s papira i bilo je grozno. zatim je chris martin lookalike mc iz te grupe nešto odrepao i zvučalo je jednako grozno. kurac, pička, govno, sisa ne znam uopće tko se s ovog govornog područja može jebat s dječacima. ozbiljno, mogu mi svi pušit kitu, od zvijezda i potvrđenih faca sa scene do radio kraljeva u selu od 2000 ljudi. volim sve ženske i one debele i one mršave, samo da se zna. nemam ništa protiv debelih.

trenutno radim na solo stvari, optika 2005. bi se trebala zvat. mislim repat će i ostali dječaci na njoj al svejedno je to moja solo stvar, očekujte to sranje za um. s kid rađom i sinomom snimam stvar o prometu, dječaci snimaju za mixtejp od bronsona, ja i nebu radimo stvar s edip mamu, bendom čiji vokal je niko drugi do metaforik iz bivše rapresije, u planu je ep sa sinestet kolektivom, i još moramo završit spot za dan d za pande koji je morao bit obustavljen na neko vrijeme. rad, kmice.

nijedna debela drolja nije ozlijeđena za vrijeme pisanja ovog texta.

evo tek sad sam vidija nebuovu kolumnu, ako se šta ponavlja, jebime.