Bayalov rodžo

0

Je, jučer je bila lopta, al neću niš pričat o tome. Znam samo da mi je neko uvalio dobrog starog Aljošu Asanovića i ravno laktom po rebrima u onoj šutki. Ne sjećam se toga doduše, ali osjećam to sranje na rebrima danas. Ono čemu bih se zbilja htio posvetit najviše danas je neš na ša sam naišo dok sam kopao po nekim svojim fotografijama. Dogodilo mi se par puta da se zapitam, pa kvragu kako je uopće moguće da neko repa tako loše ko Kalfa Bayal. Kako je to fizički uopće moguće po nekim zakonima svemira, gravitacije i ostalih sranja… i onda sam shvatio. Puno se toga krije ispod površine (zapravo na površini) nego ša obično neistrenirano oko može uhvatit. Zato sam pripremio ovo pa nek svako iznese svoje zaključke. Ovo je moja doktorska disertacija na temu Kalfinog lošeg repanja.


Ovo je naime Bayalov rođo iz, rekao bih drugog koljena, jer sličnost je tolika da je to zapanjujuće. Neki ga znaju i kao glumca koji je glumio u filmovima o samom sebi. Zovu ga Predator.


Ne, ovo nije još jedna slika Bayalovog rođe. Ovo je glavom i bradom Kalfa the Bayal. Napisat ću sad iza svake slike ko je ko da ne dođe do zabune, jer zaista su vrlo slični.


Ovo je bayalov rođo


Ovo je kalfa the bayal


Opet bayalov rođo


Još jednom kalfa the bayal


bayalov rođo


kalfa the bayal


bayalov rođo


kalfa the bayal


kalfa the bayal


bayalov rođo


kalfa the bayal


bayalov rođo

Evo, sada je valjda malo jasnije kako Bayal uspjeva prkositi svim zakonima prirode svojim lošim flowom. Ako te zanima ša trenutačno radi njegov rođo, odi provjeri kako sretno trenutačno živi u New Yorku sa svojim najboljim prijateljem, vozi se u podzemnoj, ide na blind dateove, gleda baseball i slično.