fejsbuk trendovi 2

1

*evo pronašao sam bilješku koju sam poprilično napušen naškrabao u kombiju na putu do švicarske ili možda nekog drugog mjesta do kojeg sam putovao u kombiju. možda bude nekome interesantna, možda kakav budući političar ili znanstvenik ili dušebrižnik pokuša izvuć zaključak o djelovanju thc-a na ljudski mozak, iako ova bilješka vjerojatno nije ništa retardiranija od prijašnjih. ukoliko netko pomisli da je ovo dovoljno dobar razlog za diskusiju svoje nebitno mišljenje svakako može ali i ne mora meni iznosit a preporučam i da pokuša pronać angažman u zabavnom odjelu hrvatske radio televizije

što se fejsbuk trendova tiče postoji jedna pojava, ili puno prije, iznimka u učestalosti pojavnosti bića na fejsu, nešto poput bijelog kita, moby dicka koji se spokojno valjuška na valovima mreže svih mreža, onako, na leđima dok svojim ljudskim nogama polagano radi žablje pokrete. kit ili žaba, pa dobro što li je?
pa čovjek. biće ljudsko. s dredovima. znači radi se o iznimno rijetkoj vrsti, vrsti pred izumiranjem, vrsti toliko rijetkoj da ni sam ne mogu sa sigurnošću tvrditi da sam ikad sjedio za kompom i buljio u profil takvog primjerka. radi se o ženskoj jedinki ljudske vrste s dredovima na glavi KOJA NE STAVLJA SLIKE NAPUŠTENIH ŽIVOTINJA NA FEJS. ima dredove. ne stavlja slike napuštenih životinja. znam, ni meni nije jasno kako takva osobica može postojat.
ima dredove a ne smatra da je od svih mogućih problema u svijetu i poteškoća u funkcioniranju ljudske zajednice i poteškoća u odnosu same ljudske vrste sa pripadnicima kako vlastite tako i drugih vrsta na planeti baš baš najbitnije što neki pas ili mačka provode utorak popodne pitajući se gdje je odjednom nestala spodoba koja ih je iz njima nepooznatog razloga hranila kao šta ih je i iz njima nepoznatog razloga posvojila. ima dredove a ne misli da je najbitnije da svi upravo u tom trenutku gledaju sliku slatke male mace ili psa koji će u najboljem slučaju ako budu posvojeni provest još deset godina jedući hranu i kakajući je nazad, prije nego određena obitelj nabavi novog ljubimca da može jest hranu i kakat je nazad.

stvarno nemam ništa protiv djevojaka s dredovima, u jednom razdoblju svog odrastanja sam čak i žarko želio, priželjkivao, da budem s djevojkom koja ima dredove. i nikad mi se to nije ostvarilo. onako, baš cijelu glavurdu punu dredova, mislim. najbliže tome sam bio dosad kad bi osobica imala jedan ili 2 dreda, a bila je i ona zgoda kad je određena dredasta osobica se ošišala na kratko prije nego što mi je odlučila poklonit svoje vrijeme. mnogo je bilo zabavnih zgoda u tom mom životiću, jedna od romantičnijih svakako je bila kad sam određenoj osobici držao dredove dok je povraćala, da ne povrati po njima ili da ne upadnu u wc školjku. od te zgode sam se čak bio zaljubio nakratko al’ to više pripisujem svojem srcu defektnom nego li ičem drugom.