Punjene Paprike video je vani!

8


Trebala bi biti napisana kolumna koliko smo sranja prošli snimajući spot za pjesmu broj 13, ali sada kad je video gotov i vani, možemo samo biti sretni ša smo nakon svih sranja dobili 3 ovakve minute videa, sjajan posao x!x! • kreativne agencije. Veliko hvala ide svim krasnim djevojkama koje su glumile u spotu, posebno Neveni koja je radila punjene paprike u više navrata. Hvala sponzorima: Ured za kulturu grada Splita, BOOM, Luk, Klub Kocka. ŠIRI RIJEČ! Ljeto još uvijek traje i punjene paprike se kuhaju! Press release o spotu provjeri u ostatku vijesti, video možeš i skinuti ovdje u HD wmv verziji.

U tradiciji dostavljanja visoko kvalitetnih i originalnih video uradaka, dolazi i video za “Punjene Paprike“, koji je kao i sve ostale video spotove Dječaka, radila mlada nagrađivana x!x! • kreativna agencija iz Splita. Njihov vizualni izričaj uvijek utemeljen prvenstveno na kvalitetnoj ideji, postaje bitan i prepoznatljiv čimbenik vizualne prezentacije mlade i moderne splitske scene.

Video za “Punjene Paprike” nadogradnja je koncepta pjesme koja veže svakodnevne ljetne situacije i tradicionalno ljetno jelo uz vrlo plesnu glazbu koja odaje počast pionirima elektro pop glazbe osamdesetih poput Denis & Denis i Videosex. U spotu pratimo zanimljivu priču koja vrlo često skreće u područje nadrealnog, a prati ju isti takav vizualni tretman. Spot je bogat detaljima, lokacijama i glumcima, a posebno se istaknuo glumac glavne uloge Ratko Tomić, čiji iskreni osmjeh vodi gledatelja kroz cijeli spot. U kontekstu priče pojavljuje se i velik broj atraktivnih djevojaka koje su obavile sjajan posao puneći papriku.

“Uvijek kada radimo novi video, cilj nam je nadmašiti sve prijašnje video spotove koji su već snimljeni za tog glazbenika, uz osnovnu postavku da video mora biti zanimljiv za gledanje, da se ne svodi sve na 3 lokacije i promjenu garderobe. Tako smo za ovaj spot razradili vizualni stil i priču koja daje novu dimenziju tekstu pjesme, i prenijeli ju uz suradnju vrlo raspoloženih glumaca, što je ključno za svaki naš video jer nam je vrlo bitna ta ljudska komponenta.” Izjavili su iz x!x! • kreativne agencije.

U spotu sudjeluju: Alma, Angela, Antea, Crni, Dijana, Dječaci, Gogi, Jelena, Josipa, Maja, Marčela, Marina, Marina, Marina, Marino, Mihaela, Natko, Nela, Nevena, Nikola, Predsjednik, Raja, Rake, Roko, Sanela, Sanja, Sara, Suzana, Tea, Tessa, Tina, Žana. Hvala svima!

Sponzori spota: Ured za kulturu grada Splita, BOOM, Luk, Klub Kocka.