sibenskiportal.hr reportaža – Drugu večer Terranea obilježili Dječaci i fenomenalni The Roots

0


Uz fenomenalno Black Thoughtovo repanje, najeksponiraniji bend ovogodišnjeg Terranea publiku je oduševio jednoipolsatnom svirkom.

Nakon što su se slegli dojmovi prve večeri Terraneo festivala koja je najavila fantastična tri glazbena dana u Šibeniku, druga večer započela je u nešto ležernijoj atmosferi. Sve je počelo na Aero Stageu, gdje je teren za kolektivnu razvaljotku ‘pripremao’ splitsko-zagrebački sastav Dječaci. Publika je uživala u dosjetkama njihove vizije Terranea – ‘Hipsteraneo’ i hitovima poput ‘Narodna’ i ‘Dalmacija’.

Nakon njihovog odlično posjećenog koncerta, ekipa se razmilila po šankovima, hangarima i štandovima s hranom da bi se svi točno u ponoć i pol našli na istom mjestu – Terra stageu, gdje se očekivao spektakl Amerikanaca, The Rootsa. Uz fenomenalno Black Thoughtovo repanje, najeksponiraniji bend ovogodišnjeg Terranea publiku je oduševio jednoipolsatnom svirkom. Potpuna ekstaza nastupila je kada se vojarnom Bribirskih knezova prolomila uspješnica ‘Seeds’, a sigurno je kako će o njihovom nastupu glazbeni kritičari još dugo pričati.

Britanski sastavi The Horrors i The Vaccines, koji su nastupili prije šesteročlanog rap sastava iz Philadelphije, ostali su uskraćeni za veći broj posjetitelja budući da se u isto vrijeme održavao zapaženiji koncert ranije spomenutih Dječaka.

Daria Lešić | 09.08.2012 u 11:21