dalmatinskiportal.hr intervju – SERIJAL ‘1 NA 10’: Pročitajte kako je Ivo iz Dječaka opisao Belana, Bana, Sašu Antića…

0

2015-06-16-18-22-6597-

Dalmatinski portal je odabrao 10 imena, a gost rubrike ‘1 na 10’ je napisao što misli o njima

Ivo iz Dječaka, koji u subotu nastupaju u klubu O’Hara, gost je rubrike ‘1 na 10’. Dalmatinski portal je odabrao 10 osoba koje je Ivo opisao s rečenicom, dvije…

NENO BELAN: Jako drag gospodin. Na jednom afteru od Porina sam mu nahvalio ‘Dotakni me usnama’ kao najbolju pjesma koju je napisao, strpljivo je sve slušao, a kad sam došao kući vidio sam da je to Alka Vuica napisala.

MARIJAN BAN: I najnaivniji tekst zazvuči duboko i emocionalno zahvaljujući njegovoj interpretaciji. Ono što ja čujem kad ga slušam je spontanost, iskrenost i jedna prekrasna gruba muška emocija.

DAMIR URBAN: S Aljošom Šerićem iz grupe Pavel i Zonijem iz Dječaka čini ‘Trojac urbanih’. Nikad ne znam koji od njih je koji.

SAŠA ANTIĆ: Dosta dobar harmonikaš, na već dva albuma nam je svirao harmoniku.

DAVOR GOBAC: Neke slike njegove koje sam vidio su mi bile prekrasne. Jedino što nisam baš ljubitelj njegovog pričanja. Otvori usta pa mu izađe glas koji nije baš lak za slušanje i riječi kojekakve. I to bude najčešće u nekakvom studiju s publikom, na televiziji, i svi se smiju, kao, a nikad ne znam što je tu smiješno.

DANIELA TRBOVIĆ: Ona je djelovala kao najugodnija, najprofesionalnija i obavještenija osoba s kojom smo dosad imali posla.

SEVERINA: Najbolji video uradak od svih celebrity uradaka koje sam vidio. Žao mi je što je to izašlo u javnost ako to nije željela, al’ lijepo je vidjeti da i mi svog konja za utrku imamo.

JELENA ROZGA: Da je meni družica, hranu bih joj svake sekunde nudio, k’o da sam joj neka baka. Baka bih joj bio. Ne čitam baš novine, žao mi je ako je njen izgled posljedica neke bolesti, dami želim sve najbolje.

MARKO PERKOVIĆ THOMPSON: Žao mi je ako je ustaša što ne kaže javno ‘Ja sam ustaša’, a ako nije ustaša što ne kaže javno ‘Ja nisam ustaša’. Mislim da mu je muzika dovoljno dobra da bi bila slušana i bez tog misterija. Kad god vozim auto i na radiju je Thompson, počnem voziti s puno većim užitkom, imam osjećaj kao da ostavljam vatru za sobom dok vozim u zalazak sunca po zamišljenim leševima svojih pregaženih neprijatelja. Jako dobar osjećaj, muževan. K’o Conan.

MATE MIŠO KOVAČ: Star je.