svakim danom, gwen stefani je sve starija

2

prema nekoj mojoj evidenciji samo 13% od svih tvorevina koje su dječaci ikad iznjedrili bilo kojim načinom izražavanja nastalo je u ozbiljnom okružju s ozbiljnim namjerama. duga priča kratka, dječaci ne mogu i ne znaju odoliti dobroj šalici šale, pošalice i doskočice. zato sam napokon odlučio napisat jednu ozbiljnu, zrelu i u realnom svijetu upotrebljivu kolumnu. dakle, radi se o prvoj glavi vodiča kroz trenutno vladajući sleng na prostorima balkana. svladate li ovaj sleng korektno, u samo tjedan dana zaboravit ćete da ste običavali napuštat tulume pognute glave, krvavog anusa, i još gore, usamljene duše.

sve vaše brige odnijeti će bujica mladih starleta koje bi ubile za čašu vaše pljuvačke. kao materija činjenice, na koljenima ćete proklinjat sudbinu koja je dopustila da tek sad, kad više nemate ni dovoljno vremena da prebrojite sve te ožiljke na srcu (vaši ožiljci imaju ožiljke) , naiđete na ovaj hip pojmovnik zbog kojeg će sve christina ricci kuje u zgradi znati da ste stupili u prostoriju. okej, srežimo bikovo govno, vrijeme je za prvo poglavlje vašeg eliksira: RAZNI TIPOVI GOVNA (oni hrabriji među vama na posljednje mjesto umijeti će umetnuti i riječ sranja).

dakle, na ovoj stranici donijet ću vam samo skraćenu verziju (čitavo djelo bit će za par mjeseci dostupno svakome sa okruglih 100 kn-a u džepu) obasjavajući vas samom esencijom ove tekovine domaće kulture.

  1. sranje nije slatko (nikad ne recite da je sranje slatko, inače će mamojebači mislit da ne hodate hod kao što govorite govor)
  2. sranje stvarno nije slatko (kažem vam, ukoliko još nemate miljun prodanih ploča i platinu na zubima, jedino što vam preostaje je govorit da sranje nije slatko)
  3. postoje razni tipovi sranja (govna) npr: ghostface je na 36 komora bio na nekom sad me vidiš, sad me ne vidiš sranju.
  4. kad papi dođe u split uvijek bude na nekom ‘ako rađi nije zboksana buddha u boksama mogao je doći i bez muda’ sranju.
  5. r kelly je na nekom popišam maloljetnicu, snimim to kamerom, pustim da izađe u javnost i napravim novi album ljubavnih pjesama sranju. spotovi su mu pak na nekom ja sam rozi zorro sranju.
  6. britney spears je na nekom rodila sam dijete jednom od svojih plesača jer je zgodan i lijepo pleše sranju.

kao što već rekoh ima tu dosta različitih tipova sranja i sranje.