Rođendan MC Najmanjeg Piše

0

Rođendan MC Najmanjem Piši. Mali klub. Djevojke plešu po stolovima. DJ 3 puta zaredom pusti “Kurcem u Čelo”. Zatim pusti “Moje Grbe”, a ja gnječim nekoj debeloguzoj djevojci njen debeloguzi guz. I debeloguze djevojke trebaju ljubavi. Riječ. Neka uđe u zapisnik da nisam nijednom spomenuo riječ “kuja”.

Benganje na rođendanu MC Najmanjeg Piše je bilo intenzivno. No ovo neću posvetit uobičajenim scenama kojih je bilo ko i obično. Imam za opisat par glupljih scena. Tipa scena kad meni Maja, djevojka MC Najmanjeg Piše, viče da imam manjeg pišu od MC Najmanjeg Piše. Koji je jeb s tim? Otkud ona zna kolki je moj pišo? I jel se broji u jednadžbi to ša ona ima većeg pišu od MC Najmanjeg Piše? Osim toga, ona gotovo da može proć pod patuljčicu. Zaš bi patuljčicama uopće trebalo bit bitno kolko ko ima velikog pišu?

I kakva su to koojasta sranja s pokušajem unošenja razdora u dječačke redove? Zaš je ona meni pričala da za vrijeme legendarnog benganja na kuli po kojem je napravljena pjesma, da dok sam povraćao s kule po slučajnim prolaznicima, da su mi se ostali dječaci smijali? Pa da mi je navodno jedino došla kolegica s faxa i upitala me jesam li dobro, a nije niko od dječaka. Ko prvo, uopće se ne sjećam toga, ko drugo dječak Rađa se uopće ne sjeća toga, znači tu su dva kredibilna izvora informacija da se to nije dogodilo.

Bez obzira jesu li te optužbe istinite, morao sam joj objasnit da postoji razlika između nas i nje.

Mi nismo kuje.

Kad neko povraća, da, smješno je. Smješno je bilo kad je Rađa povraćao sa litica Sustipana. Čak je i donekle bilo smješno dok sam ja zamalo pao s istih tih litica. Prema tome, da sam ja ikad povraćao s kule, bilo bi smješno.

I kad dječak povraća, ne pitaš ga je li dobro. Znaš da je dobro jer je povraćao. Onda mu lijepo opet moš predložit da nastavi pit. Viš kako dječaci i kuje različito gledaju na iste stvari? Eto, neka je to riješeno.

Još bi htio dodat da sam upoznao nekog tipa s Havaja (no homo). Tip je veliki obožavatelj Aesop Rocka, a ne zna ko je El-P, Company Flow, ili Cannibal Ox. Veliki je ljubitelj Anticona, a ne zna ko je Sage Francis. Veliki je obožavatelj Atmospherea, a ne zna za Rhymesayers niti MF Dooma. Neobično, nije mi jasno u čemu je šema.

Nema veze, može proć jer se borio u Iraku i još hoda na obje noge. Dobro za njega.