Prikaze bom bom

0

Oke pazi sad ovo. Pričam ja sa svojom bivšom djevojkom Lauren neki dan, koja me btw maloprije znojila da napišem ovdje kako je ona zapravo krasna, jer ju kao stalno spominjem u negativnom kontextu, huh, štogod. Uglavnom, otkrijem neš ša sam totalno zaboravio i smetnuo s uma jer očito tada nazad u danu nisam davao jeb. Davno, davno dao mi je Edo neki list papira na kojemu je smislio i napisao text za “Prikaze“. Tu su još i neki lajnovi koji nisu uvršteni u stvar + neke crtkarije + popis nekih namirnica koje ga je valjda žena znojila da ide kupit.

Stvar je u tome, on je meni dao taj papir, a ja sam ga dao njoj, Lauren tojest. Dao sam joj ga zato jer sam vidio da ono malo puta kad bi sreli Edu kako je bila sva sretna i napaljena, pa reko, evo ti ga kad si već tolka obožavateljica. E sad, kolko jebeno moraš bit zaljubljen u nekog da napraviš tako neš? Mogo sam dignut neku paru na tom sranju, a eto, ovako.

E da, znam, gad sam. Gad sam jer em ša sam poklonio nekom poklon, em ša sad želim taj jebeni poklon natrag nakon ša sam zaboravio na njegovo postojanje na 3 godine. Kakve sad to ima veze s ičime? Ne znam. Osim ša u međuvremenu otkad sam joj to poklonio, “Prikaze” su dobile svoj spot, postale megahit, a Edo je ušesterostručio svoj zvijezdani status i sigurno mi više nikad neće dat nijedan svoj text.

I tako sad. Nisam zadovoljan oko svega toga. Niko nije htio kupit moje hlače od vas pedera, ali kladim se da bi se našao kupac za taj text. Kvragu. Možda jednog dana ako Edo ikad snimi stvar s letećim Dječacima, možda dobijem text od tog sessiona. Kvragu, ako treba, iskopat ću ga iz kante za smeće ko ša je Chino XL učinio s Kool G Rapovim textom. Prije ili poslije, uzet ću taj sir na nekom Edinom textu, stavit ću ga na Ebay i uzet ću taj mamojebeni sir!

Eto.

Samo da se zna, u četvrtak navečer dolazim u Zagreb, ostajem do nedjelje. Kažem to zato jer uvijek se moram jebat s ovakvim sranjima. Saznao sam da me želi taknut jedan nabildan momak (no homo), pa hajde onda. Znaš broj brte, javi se, pa učini ša već misliš da moraš učinit. Samo molim te, nemoj više vikat kad se napiješ mom bratu da mu je brat mrtav, jer ono, moj brat je poslovan čovjek. Ne zanima to njega.