o nekim pjesmama 4

3

znači radi se o pjesmi ”4 minutes” koju pjevaju onaj stari transvestit (koji je ne znam kojim vradžbinama i hipnozom uspia natjerat guy ritchia na brak) i ryan goslingov kolega iz mickey mouse kluba, justin timberlake.
protiv justina nemam ništa, dole sam s justinom. jebem se s justinom, nije problem. nisam čak ni ljubomoran što je s jessicom biel. stvarno nisam, zašto bi ona npr. bila sa mnom kad je justina upoznala prije mene. tako se život odmotava, ne možeš tu ništa. netko je s jessicom biel, netko nije, jebiga, al’ kažem: nisam ni ljubomoran jer drag mi je lik. s druge strane tu je madonna koja se toliko nasrala o ovoj pjesmi da je mene sram u njeno ime. moguće da je i nju sram same sebe jer ako se dobro sjećam branila je vlastitoj kćeri da gleda televiziju do njene 12 ili 15 godine, vjerojatno zato da ne vidi kakva joj je mater raspala kurvetina. evo što se može nać na wikipediji o ovoj pjesmi: The song’s lyrics carry a message of social awareness, inspired by Madonna’s visit to Africa and the human suffering she witnessed in the continent.
znači timbaland i danja su opet ubili beat i pjesma je zbog toga definitivno bombica, međutim, tekst je ono što ovu bombicu čini nevjerojatno zanimljivim komadom govna u šarenom omotu.
znači taj stari transvestit i justin se navlače na nekom ti dam ne dam sranju, na nekom prpošni smo i seksualno uzbuđeni i imamo samo 4 minute da spasimo svijet, al’ možda bi bilo bolje da se jebemo sranju. stihovi kojima to izražavaju su toliko nepamtljivi i nebitni da bi lana jurčević vjerojatno ubila malu srnu i popila menstruaciju prašnjavog bijesnog ženskog psa lutalice iz brazilske favele (takozvane šporke kuje) samo da se dočepa tog teksta.
prvenstveno je čudno da netko tko se nađe u situaciji u kojoj ima samo 4 minute da spasi svijet provede te 4 minute pjevajući.
čudno je i da se svijet u kojem živimo može spasiti kopuliranjem žene koja je u menopauzi i pjevačem koji je od malih nogu u showbiznisu, al’ je očito postao dovoljno popularan za michael jacksona tek kad je postao prestar za michael jacksona. što je tužno. mišljenja sam da bi svijet u kojem živimo u jednakoj mjeri mogla spasiti slika malog justina u pidžami koji skače po krevetu s kraljem popa jer mu je ovaj iskusno ubacio 3 lekadola i bijelo vino u bocu 7up-a.
šta je najčudnije od svega, najdraži moj justin i ona nakaza su nepobitno uspjeli spasiti svijet. koliko god puta čuo tu pjesmu nijednom se nakon slušanja nisu urušili zidovi prostorije u kojoj se nalazim, nijednom se zemlja nije otvorila nitijebenojednom plamteće kugle nisu počele padat s neba. očito je da su nas spasili. ne znamo koja je opasnost prijetila, ni odakle, al’ znamo da smo još tu. s neugodom pokušavam odredit količinu lubrikanta koja je bila potrebna mladom justinu da izvrši taj nemio čin, podnese ultimativnu žrtvu i opći sa suhom harpijom žilavih ruku. sad vjerojatno zna kako su se osjećali prvi ratari u drevnom egiptu dok su pokušavali navodnit onu dolinu. čovjek je heroj i poput mnogih velikih ljudi koje je ovaj svijet dao, u nečemu je sličan isusu.
rečeno je da je isus umro poradi naših grijeha i našeg spasenja.
justin je jebao radi naših grijeha i našeg spasenja.
što god radili do kraja naših nezahvalnih, mizernih života nikad mu se nećemo uspjet odužit. i zato mi ne smeta što je s jessicom biel.