o fejsbookoo

9

šta se fejsića tiče, najlakše ću objasnit svoje viđenje ove globalne pizdarije preko paradoksalne grupe naziva ”za one koji bi sve odjebali i išli čuvat ovce na velebitu”.
osoba (osoba A) toliko željna socijalne interakcije da posjeduje profil na svjetoširokoj mreži fejsbooka, praveći ovu grupu htjela je prikazati sebe kao svojevrsnog samotnjaka, preevoluirano biće za ovo prljavo, životinjsko društvo, neograničen misleći entitet u ljudoždernom sustavu bez skrupula. hihi. a sve iz najprizemnije želje da se okrzne za snošaj.

očito je da osoba A među prijateljima na fejsiću ima osobu suprotnog spola (osobu B) s kojom želi kopulirati. osobu čijim bi preferencijama odgovarala takva grupa, odnosno preferencijama iskonstruirane osobe kakvom se samo predstavlja osoba B.
također, najčešće je slučaj da se osobe A i B ne javljaju jedna drugoj u stvarnom okružju, al eto našle su se čudnim spletom tipkovnica jedna drugoj među friendsima, na njima toliko mrskom fejsiću.
komunikacija preko ovog, trenutno vodećeg sredstva snubljenja mladih diljem svijeta, barem kod vještijih manipulatora, najčešće završava relativno uspješnim sexualnim činom.

grupe su osnovane, zezanje je počelo, što će se dogodit s naša 2 junaka – osoboma A i B, sada je u božjim rukama.
preostaje samo jedno pitanje za one koji bi sve odjebali i išli čuvat ovce na velebitu: zašto to i ne učinite?

fejsić šmejsić