Možda zabadava

0


Možda najgora velika i skupa reklamna kampanja u novijoj povijesti. Možda ima mala kolumna za tebe ako klikneš na sliku.

Možda oni kažu: “Možda je kampanja posebna po tome što je prekrižena riječ možda postala standard u oglašavanju. Možda je kampanju osmislila svjetski poznata i nagrađivana njemačka agencija Jung von Matt, dok je prilagodbu hrvatskom tržištu napravila agencija Designsystem.”

Možda je jedino po čemu je kampanja posebna to ša je sranje. Možda je neko u ovoj državi IKAD iskoristio “MOŽDA” ispred ovakvih izraza. Možda NITKO. Možda NIKAD. Možda mi ne možete križat “MOŽDA”, jer taj “MOŽDA” ne postoji. Možda ne možete pretpostavljat moju nesigurnost, jer ta nesigurnost nije nikad bila tu. Možda taj “MOŽDA” nije nikad postojao, dok ga vi tu niste postavili, i sad ga križate i pravite se da me spašavate. Možda dragi moji pružatelji bankarskih usluga, vi ste budale. Možda to znamo još otkad ste zamjenili stari logo ovim novim UniCreditovim govnom, zar ne?

Možda žalim. Možda me živcira. Možda sam sjedio u banci i čekao da dođem na red. Možda mi je najiskrenije bilo neugodno ša sam okružen svim tim glupim sloganima i prekriženim “MOŽDA”. Možda činite neugodu svojim klijentima. Možda sam se mislio požaliti djelatnici koja je sjedila za stolom nasuprot mene i usluživala me. Možda sam osjetio bliskost. Možda sam osjetio da joj se mogu povjeriti. Možda to više nije ko prije. Možda više ne čekam ko stoka u redu za šalter. Možda sad uzmem broj i čekam. Možda ona više nije iza stakla. Možda je sve sad tako toplije, ljudskije, zar ne? Možda sam htio staviti svoju glavu na njeno rame. Možda sam ju htio upitati: “Zašto je ovo sve tako glupo? Molim vas pomozite mi. Je li vama kao zaposlenici neugodno zbog ovoga ko meni kao klijentu? ” Možda to nisam učinio. Možda nije ona jadna kriva. Možda ona samo tu radi i pati s velikom značkom s prekriženim “MOŽDA” na košulji. Možda sam reko sam sebi da trebam napisat kolumnu o ovoj prokletinji. Možda i jesam. Možda mi je sad lakše. Možda bi vas trebalo bit stid i sramota. Možda bi ga trebali križat sad mamu vam jebem.