marelica, jabuka, naranča

0

nikolina pišek napravila treću operaciju nosa. šta je to 11 000 kn za operaciju prema svim uzdasima i ljubomornim pogledima nižih bića prirodnih nosova. 22 iljade kutija šibica, nikolina moja.

možeš napravit popriličan broj maketa eiffelovog tornja od šibica za tu paru. ili, još bolje, umjetni nos.

kako se ta nikolina uopće pozdravlja s poznanicima, da ne kažem prijateljima(ne virujem da netko s umjetnim nosom ima prijatelje), ej nikolina, šta ima? -a ništa, evo treći nos, ovo ono, posal dobro, sestra dobro, ajde, vidimo se, moram ić šetat pasa.

nisam baš gleda shpitzu al činilo mi se da ta nikolina nešto i govori osim šta sjedi na nekoj baroknoj stolici i izgleda lijepo. koga je briga šta ima za reć kuja koja nema ni vlastiti nos?

e pa nikolina pišek neće nikad uć na koncert dječaka. nema šanse, ni za koju lovu. samo kmice s pravim nosovima mogu uć na koncert dječaka.

u ostalim vijestima, igor štimac šakama istukao mladića, koji je usput (ili uzgred) torcidaš, u klubu ”ludnica” u vrapču. ničim izazvan. trebali bi pokrenit na netu neku peticiju da se igora ubaci u bazen fekalija.

premlad sam da bi komentira početak pregovora za ulazak u EU, pa neću. al’ mogu srat o tome kako je srna predivan dječak. i trči, i nabacuje, i puca, i uklizava, i grize, ma duša od čovika. srna može na koncert od dječaka kad god oće. sumnjam da bi mu se svidilo, though.

e da, sjetih se u zandnji čas, bila je sinoć na hrt plus snimka cro sessiona – nastavak posvećem hrvatskom hip hopu, zanimljiv podsjetnik. gledao sam tu emisiju prije jedno 6-7 godina tako da sam iša spavat.