a baš sam krenuo pogledat film

0

Dignem se ja oko 20 i pol, jer sam uzimao malo sna par sati, jer sam se dizao rano ovog jutra da haračim po bolnicama u svezi noge i sranje. Reko, ša ću sad, aj da pogledam neki film. Vidim na disku Layer Cake, kao čitao sma neš o tome, neloš film, hajde da ga pogledam. Pokrenem ga BS Playerom i puf, zbrejka se, pokrećem ga sa svime, sve se brejka, komp mi se uspori, restartiram. Ukratko, izjebem se s tim dobrih 15 minuta. Odjedanput, neko zove na mobitel. Vidim, neam broj u imeniku ali kvragu, neam broj većine ljudi. Javim se. S druge strane ženski glas, neko “danijel danijel” sranje. Neko “ša sad nosiš” sranje, neko “koji ti je uzorak na boxericama” sranje, neko “jesi li sam doma” sranje…

E sad, da rasčistimo i ovo. Dobio sam u svom životu popriličan broj šaljivih poziva. Baš evo i zadnjih tjedana dobivao sam neke momke koju su roktali na mobitel, jednom mi je neko puštao neke zagorske pjesme. Dovraga, neam niš protiv toga, zapravo volim to sranje. Ti mamojebeni pozivi ti zbilja dižu ego. Nikad ih ne poklapam, jer uvijek je zabavno slušat nekog kako radi budalu od sebe i to na svoj račun. jebote, pa neću ja dobit račun zato ša on mene zove na mob. To je super. Dobivao sam i pozive djevojaka koje ne znam, ali uvijek su bile pristojne. To je sve tako slatko. Zato je nasuprot tome, ovo sranje smrdilo ko neoprana pička.

Tako, javi se meni djevojka, vrlo samouvjerenog pomalo manijakalnog glasa. Znao sam odmah da je šala, i neam ša lagat, pričajmo normalno jer tako je najzabavnije. Bila je prenapadna, a ja ne volim baš takve kuje. Tako sere ona meni svašta, a ja s njom sasvim normalno. Kad je došla točka razgovora do toga da je predložila da se nađemo, rekoh oke, al dođi mi ispred stana u kvart jer neću zbog tebe ić u grad. Rekla je super da će doć, ja reko pa dođi, rekla da zna di žvim, da zna sve o meni, reko pa di živim onda, ona kaže da zna, reko pa ajde di živim reci mi.

Onda u tom trenutku dogodi se neš ša sam zbilja najmanje očekivao. U njenoj pozadini počne neka muzika i iz te pozadine iskoči presretni Mraq ko neki minijaturni Mirko Fodor. Na nekom, “ha ha jesmo te sjebali u eteru radio emisije Tabula Rasa”. To je bilo pravo iznenađenje, jer očito imam dovoljno ega da pomislim da je neka manijakalna kuja moja mrziteljica pa se uživa ovako zajebavat, ali definitivno neam dovoljno ega da pomislim da je veliki DJ Mraq s Tabule Rase orkestrirao sve skupa i stajao iza nje i smijuljio se. Dovraga, to je zbilja bilo pravično iznenađenje, nije mi ni palo na pamet. U ovim trenutcima se osjećam zbilja počašćen time. Tolko sam uzbuđen oko toga da, nepotrebno je i napomenuti, nisam gledao film. Evo, uzbuđen sam. Zbilja. Mraq me je uzbudio više od njegove radijske kuje.

I srce, zbilja se nisi trebala uvrijedit kad sam rekao da sam pomislio da si neka luda kuja nakon ša me Mraq pitao. Jebote, uspiješ tako uvjerljivo odglumit svoju ulogu i onda se uvrijediš kad ti neko da potvrdu da si to pravično učinila. Radujem se tome da ako ikad dođemo uživo gostovat u Tabuli Rasi, možemo ponovit ovaj mali igrokaz.

Prije par mjeseci naime, a možda i još neš više od toga. Mraq je pokušao tako sjebat Drugog na isti način. No Drugi je spavao u to vrijeme i luda kuja ga je probudila, ona ga pita ša radi, on kaže spavam i poklopi joj. I tako par puta. To je eegra. Drugi ima eegru. Al da je mene uhvatila u spavanju, nebih joj poklopio, jer kao ša sam reko, ne radim to. Volim šaljive pozive. Daj još.

Mraq, nadam se da si ovo snimao, jer želim to imat u svojoj kolekciji. Kvragu, želim to postavit na naš download. Ozbiljno ti ovo govorim. Javi mi se s tim sranjem. Bila bi ti zapravo ful dobra ideja da izbaciš CD di su sami ti skitovi u kojima prcaš repere na taj način. Baš me zanima kako čiji ego reagira. Kladim se da bi mnogima to bilo zabavno slušat. Meni bi. To ti je brte mili, Tabula Rasa. Slušaj to sranje jer super je to emisija kad moš čut ovakve stvari.

Mraq zna mene, pa zna da se neću uvrijedit ni niš. Volim šale čak i kad su na nekom Punk’d sranju, i na moj račun. No je li se usudio to probat s Neredom? Poklapaju li se njihove frekvencije humora? To bi bilo zanimljivo za saznat.