kolumna

0

ej ćao vojko je. nisam odavno napisao neku smislenu kolumnu pa…evo me nazad!! šta ima ekipa?!

ne stavljamo nove kolumne ni pjesme pa ni nisam siguran koliko ljudi uopće čita ovo. ne postavljamo pjesme ali se kunem vam se da ih radimo. nećemo vas nikad iznevjerit.

htio sam reći par stvari, kako stoje stvari i tako to:

nije lako otkad nema rađe. otkad ga nema, samo smo trojica. bilo nas je četvero. rađa nije bio emo. nas trojica jesmo. znači, ostalo nas je tri emo lika u bendu. što se i odražava malo na novim pjesmama. mislim, nije da plačemo na pjesmama il nešto, al ono…neznam čoviče.

sluša sam ep od scriptora i sranje mi je. na jednoj pjesmi tvrdi da će nazvat album textil jer mu je svaki text ill. meni je to sjebano. da se album zove tkanina jer mu je svaki tkan ina, već bi se svi počeli bunit al se ovako glatko izvuka.

odrađujem civilni rok u skladištu staračkog doma. likovi su stari. nekidan smo ja i još jedan ročnik iznosili zasrani i zapišani kauč iz gerijatrije. znate šta je gerijatrija? to su oni šta side u pelenama i gledaju ugašeni tv. jedna od sestara nas je upozorila da zaključamo vrata za sobom jer ih ima šta pokušavaju bježat uvijek.

gledao sam die hard 4 večeras. mnogo je tvrd. dovoljno je reći da je automobilom uništio helikopter u letu. neko mi je lagao da će skočit s aviona na avion ali je samo skočio s aviona na raspadajući most pa sam ostao razočaran malo. sve do kraja filma nadao sam se oće li možda skočit s aviona na avion, makar i na samom kraju filma, onako iz rekreacije, za ekipu.

nisam išao na lastovo. nadam se da će svi umrijet tamo.

šta se tiče versova, moram razočarat fanove da sam fall offao totalno. pišem govna i uživam u tome. mnogo se zabavljam i izgubio sam interes u natjecanja ko ima bolje pančeve na balkanu i slično. evo vam par lajnova koje vjerojatno neću snimit pa uživajte, čujemo se drugi put, mnogo sam veseo

nenormalan, ka neno belan melankoličan
melodramatičan, student fesba alkoholičar,
dijagnoza: kronično soničan, na momente
komičan, tragičan, ka šešir ante tomića,
kaskamo nizaskale, igla iz triglava
dvoglavi poglavica michael iz čavoglava
uglavnom, kugla, uživo s ugla
epohalni tenk siše pa ispaljuje trupla
jebem te solidno, solidno te jebem
leden kao led ja sam led kao leden
očito sam naočit, oh shit sad je očito
mciji oće slavu al ne žele smočit kopito