johnny 8

0

johnny je bia na planetu krevetu. na tom planetu nije bilo ničega. samo jedan veliki okrugli krevet koji se vrtia oko svoje osi. tu i tamo koje golo stablo je izvirivalo iz bijele plahte. nebo je bilo rozo. kad bi puhala bura, veliki lancun bi leleuja ka more. jedva da je bilo ljudi tamo. svi su bili u pidžamama i spavali. sve je bilo tiho.

johnnyu se nije spavalo. šeta je okolo u svojoj pidžami i razmišljao o ljepoti, filozofiji i poeziji. bio je emo pička.

noću je ležao na leđima, besciljno gledajući u zvijezde. pjevušio je radiohead. slušao je valove lancuna. suze su mu se slivale od ljepote i dosade.

jednu večer, u daljini je ugleda osobu koja, kao i on, nije mogla zaspat. imala je ogromne sise. zaljubili su se jer nisu imali izbora. provodili su dane šetajući i ogovarajući ljude koje su sretali kako spavaju njihovim putem, na sve strane velikog kreveta.

kako nema puno tema za razgovor na takvom planetu, pričali su samo sranja i ubrzo ušutili i jebali se.

popodne, sjedila mu je na koljenima i lagala mu da zna sagradit raketu koja bi ih odvela sa tog dosadnog planeta. negdi daleko i zanimljivo di niko ne spava.

johnny je to shvatia kranje ozbiljno i kad je skužia da ga zajebava, shrvalo ga je. popia je po boce šljive. posvađali su se. nazva je okrutnom kurvom. nazvala ga je naivnom papčinom. u facu mu se izderala da mu je pidžama ružna i uplakana pobjegla u noć.

johnny ju je tražia tri mjeseca. naša je u nekoj vukojebini. ležala je među ostalima. bježeći, zaspala je od umora.

otada, johnny je razočaran nastavia svojim putem. ponovo sam i emo. šeta je, tu i tamo srećući ljude kako veselo hrču. u sebi, boja se da ju je samo sanja.