ide mi pun kurac na kurac

0

Možda to ni ne želiš znati, ali evo reći ću ti ša mi ide na kurac. Svoju hranu i wc papir uglavnom kupujem u jednom supermarketu u blizini, u istom su TBF snimili onaj komad “Smaka Svita” di Luka repa gurajući kolica. U spotu se ne vidi, jer nema ljudi u dućanu, ali osim tih velikih, tj. ne velikih, nego normalnih kolica, tamo imaju i cijelo tuce dječjih kolica. Dječja kolica su negdje 3 puta manja, šarena su, i imaju i šipku uz pomoć koje ih može i roditelj gurat da pomogne djetetu, slično sranje imaju i oni noviji tricikli. E pa znaš li zašto gotovo nikad nema slobodnih dječjih kolica za djecu da ih guraju? Samo je jedan odgovor – ŽENE.

Svi tipovi žena, od 15 do 55, osjećaju se pozvanima da uzmu dječja kolica i guraju ih po supermarketu. Ne, nisu tu u pitanju ekstremno male patuljaste žene. Nisu ni u pitanju vrlo slabe anoreksične žene. Nije čak ni riječ o starim visećim boležljivim babama. Bogamu, nije ni riječ o onoj pogrbljenoj kuji koja stoji cijelo vrijeme na uglu onog HNK prolaza i žica. Ne. Ovo su zdrave, normalne žene. Žene koje su prije 100 godina mogle, a bogme i morale nosit 50 kila na glavi.

Sada te žene, kad zbilja kupuju, uzmu normalna kolica, a kad kupuju kruh, uloške i šampon, onda uzmu dječja kolica i guraju ih po dućanu. Zašto? Ili se ti možda pitaš zašto to mene uopće smeta, i koji kurac se uopće zamaram ženskim glupostima? E pa nekad ne možeš, jednostavno ne možeš, a da ti ne počnu ić na kurac neke stvari, kad ih moraš gledati baš svaki jebeni dan.

Ženo u pitanju, misliš li zbilja da su ta kolica izmišljena za egocentričnu glupaču kojoj se ne da ponijet 3 artikla, ili su izmišljena da olakšaju roditeljima odlazak u dućan s djecom, tako da ih zaokupi guranje kolica, umjesto za grabe s polica svako sranje koje vide? Misliš li na to da u tom dućanu gotovo cijeli dan ima djece koja bi možda mogla gurat ta kolica umjesto tebe?

Zašto, ali zašto pitam te, nisi u stanju uzet mamojebenu košaru u ruke, ko i svi normalni odrasli ljudi, obavit tu petminutnu kupnju i izać mamojebeno van? Zbilja imate puno jebene petlje radit ovakva sranja nakon ša nama muškarcima zadnjih pola stoljeća serete da smo djetinjasti i da nikad ne odrastemo.

Da se razumijemo u ovome – ŽENSKA GLAVO, ŽENSKO SI, SLABIJI SPOL, ALI NISI DIJETE. ŠARENE BOJE NA KOLICIMA NISU TU DA POZOVU ŽENE I PEDERE NA VOŽNJU, NEGO DJECU. NISI NITI MALO JEBENO SLATKA NI SIMPATIČNA S TIM MALIM ŠARENIM KOLICIMA, GUZIČETINA TI IZGLEDA JOŠ VEĆA UZ NJIH. PRESTANI, OVAKO IZGLEDAŠ.