i win

2

vagao se jučer. težim 98 kg. mislim, težim ja mnogočemu ali moja masa na planeti zemlji iznosi 98 kila. još 2 kile i najzgodniji sam službeno debeli čovjek na gore spomenutoj kugli. al ženama ne smeta. pogotovo onoj mili horvat.

odmah po stisku ruke dok smo se upoznavali učini mi se da sam joj privlačan. da mi je sklona, uvjerih se tek kasnije. naime, odmah po završetku našeg nastupa došla je u garderobu, gdje sam se upravo presvlačio, da izrazi oduševljenje onakvim nastupom i poželi sve najbolje u budućim pojavljivanjima na tv-u.

mnogo se smijala mojim opaskama i pošalicama, od kojih su mnoge, priznajem, bile tragične.

za vrijeme razgovora u jednom je trenu stavila ruku na moj drob i više to nije bio zagreb, maglovit i hladan, led se naglo otopio, u prostoriji je odjednom postalo ugodno toplo i ja sam se osjećao kao da ću rodit malog žutog pasića.

baš si drag, rekla je prije nego mi je ostavila broj, onako oblizala usne kao ‘smazat ću te’ i odklizala dalje.

nisam joj se nikad javio, thou. valjda zato jer se to nije nikad ni dogodilo. sve sam izmislio. nije bilo nikakve garderobe, bio sam tamo u robi u kojoj sam tu noć spavao. premda, sumnjam da je izraz spavanje adekvatan u ovom slučaju.

laku noć mačići