Za Dječake video produkcija – KREATIVNA AGENCIJA D.O.O.
Ideja, snimanje, režija, montaža, digitalna obrada, postprodukcija: Milan Latković i Zoni
U spotu sudjeluju: Alma, Angela, Antea, Crni, Dijana, Dječaci, Gogi, Jelena, Josipa, Maja, Marčela, Marina, Marina, Marina, Marino, Mihaela, Natko, Nela, Nevena, Nikola, Predsjednik, Raja, Rake, Roko, Sanja, Sara, Suzana, Tea, Tessa, Tina, Žana. Hvala svima!
Sponzori spota: Ured za kulturu grada Splita, BOOM, Luk, Klub Kocka.

 

Video za “Punjene Paprike” nadogradnja je koncepta pjesme koja veže svakodnevne ljetne situacije i tradicionalno ljetno jelo uz vrlo plesnu glazbu koja odaje počast pionirima elektro pop glazbe osamdesetih poput Denis & Denis i Videosex. U spotu pratimo zanimljivu priču koja vrlo često skreće u područje nadrealnog, a prati ju isti takav vizualni tretman. Spot je bogat detaljima, lokacijama i glumcima, a posebno se istaknuo glumac glavne uloge Ratko Tomić, čiji iskreni osmjeh vodi gledatelja kroz cijeli spot. U kontekstu priče pojavljuje se i velik broj atraktivnih djevojaka koje su obavile sjajan posao puneći papriku.

“Uvijek kada radimo novi video, cilj nam je nadmašiti sve prijašnje video spotove koji su već snimljeni za tog glazbenika, uz osnovnu postavku da video mora biti zanimljiv za gledanje, da se ne svodi sve na 3 lokacije i promjenu garderobe. Tako smo za ovaj spot razradili vizualni stil i priču koja daje novu dimenziju tekstu pjesme, i prenijeli ju uz suradnju vrlo raspoloženih glumaca, što je ključno za svaki naš video jer nam je vrlo bitna ta ljudska komponenta.” Izjavili su iz KREATIVNE AGENCIJE D.O.O.