top 10

1

sjeban
nakon dosta googlanja i svih tipova sranja, dječaci vam predstavljaju top 10 najsjebanijih covera ikad.

10. MIKE TERRY – LIVE
sjeban
čim sam ugledao ovu sliku, odmah sam zapazio koliko je zapravo ovaj lik sjeban. šta je najstrašnije, ovo je volume 2, ovdje se Mike očito već počeo podvrgavati konvencijama normalnog oblačenja, tako da ni nemožemo zamislit kako bi tek mogao izgledati volume 1

 1. FREDDIE GAGE – ALL MY FRIENDS ARE DEAD

  naša sućut Freddie. ali, mislim, ako su ti već svi prijatelji mrtvi, pokaži malo poštovanja i nemoj im s partijskom knjižicom čućat na grobu u bijelim cipelama

 2. TINO – POR PRIMERA VEZ

  Tino je još dječak, no ovakvu vrstu dječaka treba strogo razlikovati od tvrdokorne vrste dječaka (vidi pod www.djecaci.net). španjolski ne znam, ali “Por primera vez” vjerojatno znači “dođi da ti ga zagovnim”.

 3. HEINO – LIEBE MUTTER
  burn victim
  draga majko, shvatio sam da torcida više nije za mene

 4. THE RITCHIE FAMILY – BAD REPUTATION

  vrućina. ulice se tope. bodybuilding verzija posljednje večere. leteći momak sa granitnom sisom na dnu je isus. provjeri freddy mercury lika kako drži ruku onoj ženskoj u stilu “nemoj, nemoj, popia si”.

 5. GERADLINE AND RICKY – TREES TALK TOO!

  ova ženska se slikala u bijeloj suknji sa lutkom na koljenu na tapetu u džungli kao da to nije ništa. i stabla pričaju. strah i prijezir u las vegasu je ništa za ovo sranje

 6. JIM POST – LOVE MY LIFE

  bez komentara

 7. TONY TEE – TIME TO GET PSYCHICAL

  od trećeg mjesta počinju prave, žesće stvari. otet i drogiran, tony je uslikan kako nema pojma zašto mu neko u podrumu skida trliš dok mu dvi crnčuge u gegama drže utege.

 8. LIL’ FLIP – THE LEPRECHAUN

  ovo mu je sigurno donijelo ulični kredibilitet. kad kmice u harlemskim projektima uđu u rap store i vide ovo, pomisle “yo psu, to je to sirovo ulično sranje, thug sranje, to je život u kvartu, G”

 9. RICHARD & WILLIE – FUNKY HONKEY NASTY NIGGER

  čvrsto na prvom mjestu top ljestvice najsjebanijih covera, richard i willie. nema se tu šta puno dodat, sve je savršeno jasno. ovo je najsjebanije od najsjebanijeg. nema više. ne propustite zastavicu u njenoj desnoj ruci.