parizer palačinke

0

Nije tajna da Miki i ja već više od mjesec dana radimo na H323 videu. Jučer smo ga završili, i kao i svaki put dosad, učinili smo najbolje ša smo mogli. Nismo to planirali, ali na njega smo morali potrošiti najviše vremena od svih spotova koje smo dosad radili. Napisat ću ovdje samo jednu malu zgodu koja se dogodila za vrijeme našeg rada na spotu.

Taman smo završili svoj posao za taj dan kod Mikija. Bilo je negdje 22 h i odlučili smo otići do mene. Taj cijeli dan je padala kiša, a padala je i tada, i baš je udarila još snažnije, pa smo odlučili sačekati kojih 15 minuta da oslabi malo. Baš tada, osjetio sam prve simptome dobivanja migrene. Neću sad puno srat o migreni, ko ju ima, zna kakvo je to sranje, ko nema nek zna da ne postoji glavobolja koja se može usporedit s tim. Meni je prvi simptom poremećaj u vidu iliti dupla slika, zatim tek ide razarajuća glavobolja, i na kraju, ako ne uzmem tablete, mučnina i povraćanje.

Tako sam u tom trenutku shvatio da mi se vid sjebava i da moramo pod hitno krenuti dok još kako-tako vidim. Progutao sam dvije tablete, i krenuli smo svako svojim skuterom. I tako sam od Mikija na Općini do sebe na Pujankama vozio po kiši s duplom slikom i jednim okom zatvorenim jer mi to ublažuje duplu sliku.

Kad smo stigli, pustio sam Mikiju “Lakai Fully Flared”, jedan odličan skate video, koji nisam mogao gledat jer nisam mogao gledat, i nakon toga mi je bilo malo bolje pa smo bacili na PES koji sam isto igrao s jednim okom zatvorenim. Kad je Miki otišo doma, osjetio sam glad i shvatio da nemam kruha uopće u sobi. Ništa ne radi u ponoć pa mi je jedino ostalo da jedem ono ša imam. Imo sam parizera i kapule. Ovo je znači moj recept za parizer palačinke. Narežeš kapulu na komadiće, pospeš po šniti parizera, zarolaš to i pojedeš. Ta-daaa.