K5 drama

0


Di god dođemo, mamojebena drama. Ovo je napisano par dana nakon snimanja, ali čekali smo da bilo kako pokušamo dobavit snimku tog intervjua, ali nismo uspjeli, pa evo nas ovako opis drame na K5 tv.

Kažu nam da dođemo u 13h, dođemo i ne možemo obavit intervju jer sranje još nije ni počelo i trebaju neke metalce snimit prije nas. Kažu nam da možemo popit pivu u međuvremenu i mi kupimo pivu, i onda ju ne smijemo pit unutra, jer je šef autoritarni antialkoholičar kojemu nije dovoljno da sam ne pije, nego ne da ni nama da pijemo jebenu pivu u prostorijama televizije dok čekamo da dođemo na red. Morali smo pit ispred zgrade.

Voditelj je feminizirani crnac u krizi srednjih godina zvan Ricardo il tako nešto, koji se svim silama trudi biti pretjerano ekstatično šaljiv i predobro raspoložen, ali nikako da uspije bit smješan. Kažu nam da se zezamo i budemo zabavni za vrijeme intervjua, i onda mu mi normalno dječački odgovorimo na ta njegova pitanja i lik se uvrijedi i izreže nas iz emisije. To čak i nakon ša je za vrijeme puštanja našeg “Kralj ribara” spota, zamrznuo na ekranu Kunjinu guzicu u tigrastom kostimu i divio joj se. Reko sam mu – “da, to Kunjina guzica čini ljudima”. Smatram da mu je zasmetao cijeli intervju i odgovori na većinu pitanja, kao i činjenica da sam ga slikao fotoaparatom za vrijeme snimanja emisije, i izležavao se i stavljao noge na stolicu ne dajući jeb. Vujo smatra da nas je izrezao zbog jednog specifičnog događaja koji ću sada prepričati otprilike kako se sjećam, a ne mogu točno od riječi do riječi, jer se nismo uspjeli dokopat snimke intervjua.

Ricardo: Kako funkcionirate muzički s obzirom da je jedan od vas iz zagreba, a ostali iz splita.
Ja: Mislim da sam to pitanje čuo već negdje prije.
Vojko: Da, i ja mislim da sam ga čuo.
Ricardo: …
Vojko: ne znam šta da ti odgovorim, mi to uopće ne gledamo na taj način, uopće ne obraćamo pažnju na to.
Ricardo (ustrajući u pitanju): Da, ali split i zagreb, vi se ne volite, velika netrpeljivost nešto nešto bla bla
Ja: Gle, kako nama ne smeta to ša si ti crn (stavljam noge na stolicu), tako nam ne smeta ni to.

Eto to je to. Čim su se kamere ugasile, odma je počeo se zgražati kako sam užasan i kako nemam stila i kako nismo uopće zabavni ko neki metalci prije nas i da nisam ni do koljena Davoru Gobcu i neka takva sranja, i izrezao nas iz emisije. Ej, ako nemoš podnijet vrućinu, izađi iz jebene kuhinje, i sisaj ga.