ivin showinizam

2

koliko god mi ženski rod bio drag, a sam bog zna da mi je nekad i predrag za vlastito dobro, moram priznat da me ljute navike i ponašanje ženske polovice današnje mladosti. tijela su im prekrasna, na nesreću. prekrasna.
da sotona ima tijelo žene, to svi znaju…

da je svaka žena izravan potomak i sluga sotonin, na to tek valja upozoriti. ako niste na ženi svojoj zamijetili oznake sile nečiste, to samo znači da niste dovoljno podrobno istražili njeno tijelo. ili da ste naivni kreten.

nažalost, oznake znaju bit skrivene, a ponekad i vidljive samo onima koji čistoćom duše svoje i uzvišenim namjerama svojim pristupaju ovom gorućem problemu. gorućem tijelu. ženskom. nego, raspričao se ja, a ni dotakao se povoda (sise) ovog našeg današnjeg razgovora.

znači ovako: vozim se busom, premda lagano iživciran temperaturom koja koketira samnom malo prečesto posljednje vrijeme, stojim na nogama puštajući jednonogu bakicu bez jednog oka, s jednim rogom i jednom rukom da sjedne, njoj je potrebnije nego meni, češkajući bradu razmišljam, pada mi na pamet kako je ironično što slušam aesop rock-ov mix za trčanje dok kratim udaljenost stojeći na mjestu, kad li na idućoj stanici uđe još tisuću penzića, ovaj put dvonogih ali jako jako starih…

bacim pogled lijevo i kroz rupu u gužvi penzića primijetim mladu damu, zdravu i umišljenu kako sjedi na stolici svojoj i gleda u nevidljivu točku ispred sebe. vjerojatno nije imala obraza gledat u te jadne, raspadajuće penziće kako padaju kraj nje kad vozač busa naglo zakoči. međutim, ako imaš srca i obraza u busu prepunom starih ljudi zauzimat sjedeće mjesto, onda ti sjedenje i buljenje u točku koja ne postoji ili tipkanje na mobitel čitavu vožnju praveći se da si zamišljen ili zaposlen ne predstavlja nikakav problem.

pogledam u drugu stranu i zamijetim popriličan broj mladih, zdravih i licemjernih dama dvostrukog morala kako sjede zabavljene velikim mislima. ne znaju li da će im stajanje na nogama u busu dobro utjecat na guzne mišiće?

ne, nema potrebe, jer po izlasku iz busa idu pravo na pilates.

gadite mi se.

primjedbe šaljite na ivina_adresa@hotmail.com