drugi drugog

0

krasan dan danas. azurno nebo. prvo šta mi padne na pamet kad je dan ovako krasan je slika yurija iz stillnessa u kratkim rukavima na kamenom balkonu iznad one palme nasred rive, po ure prije odlaska na bus za zagreb. ova divna cura jedna mi je dala određene materijale kojih je bilo potrebito fotokopirat pa sam na putu do fotokopirnice prošao preko rive. jesam li rekao već da je krasan dan danas?

sva ta besposlena gamad u kafićima. načičkane glave u gomili. prolazim kraj njih i osjećam se kao u izlogu. nemaju pojma šta bi s glavom, nemaju pojma šta bi s rukama. puše duvane i seru. prolazim kraj tog svinjca i slušam žamor. mislim nitko od njih nije previše glasan ali svi zajedno tvore jedan grozan oblak gužve i buke.

grozno mal taj split. sve što treba je malo sunca i sve kokoši se sjure na rivu. ona kokoš arijana čulina je bila dosta glasna i bez problema sam je uočio. razočarao sam se kad sam vidio da i u stvarnosti govori poput likova koje glumi. a luka nižetić nije ništa narasta od srednje i još uvijek sam viši od njega. a sumnjam da će još rast. momak stvarno gura omotnicu s tim odijevanjem i oblačenjem i sranje.

na faxu vidjeh žensku iz razreda iz srednje i kao spomenem joj slučajno da repam u toj grupi (dakako da repam već dosta dugo ali nikad nije baš imalo smisla govorit okolo da repaš) i ona kaže dječaci, stvarno? ti si u toj grupi, pa čula sam za vas bla bla… izgleda da nam se fanbase proširija u zadnje vrijeme.

pjesma o noćnom životu splita je u procesu izrade, trebala je bit suradnja s edip mamu, međutim snimit ćemo to sami a verziju s edipima kad god nikola i ostali budu tili/mogli. također radim na nekoj solo stvari, a nebu već duže na svojoj solo. nadam se da će ju tit objavit kad ju završi jer prošlu nije pustija u javnost, kolko se sjećam. trenutno osluškujem isporuku ac3povih beatova jer kao što već znate ep sinesteta i dječaka ide dole a budući da krajem mjeseca idemo u zagreb, valja nešto i pripremit dotad. eto.

sok od borovnice.