Brodski dnevnik: Brazil

2

Ovo je zapravo pricica koju san cua dok jos nisan pocea navigat. Ima san diplomu depu i visia san u jednoj rupi u kvartu u petak navecer.
Onda su dosla neka dva lika i sila odma iza nas dok smo mi igrali na voce ili badali razlike na slikama golih zenskih na onoj thunder touch masini. Bili su vidno pijani. Jedan od njih je stalno prica i bia je masu glasniji od ovog drugog koji je samo potvrdiva sta bi ovaj glasniji reka. Okrenili su par tura i glasnijeg je konacno pukla nostalgija.

Pocea je pricat kako je naviga prije 15 godina i da je svuda bia. Al od svega toga lik se odlucia zadrzat na Brazilu. Lipo rekoh. Garant ima neka posebna iskustva ka i dosta njih sta su bili tamo. Nastavia je sa pricon. Pocea je pricat kako su zenske lude i kad uzmes jednu ne smis bacit oko na drugu ili ne daj boze upast u neku spiku, jerbo ova prva ima da te zakolje prvon prilikon. To je u njih izgleda velika sramota i ne samo u njih, nego valjda u vecini zemalja Juzne Amerike.

Bila je neka fiesta tu noc kad je taj lik bia vanka. Svega u izobilju. Alkohol, droge, zene. Biraj kaze. I izabere lik sebi svoju nakon kombinacije tekile i bilog. I odvede je na brod. Vrhunska picka kaze. Faca, tilo, guzica, sise i kosa cak, sve vrhunski. Jos pogotovo kad je bia zgazen tako, vjerojatno mu je parila ka neka bozica. I skida on nju i sve ide po planu. U tom momentu ja i prika vec ne mozemo virovat sta lik prica jer sve je on to detaljno lipo oduzia. Ubrzo se ispostavilo da je bozica bila musko i da je umisto krafne imala kobasu i ne samo to, doticnome izgleda nije to cak ni smetalo. Doduse umelo ga je na moment, ali brzo se snasa kaze i sve skupa odradia odzada. Koliko mu je za virovat ne znan, ali onako pijan je zvuca ka da mu se stvarno to dogodilo.

Varili smo cilu noc na tu pricu iako je vise perverzno-tragicna nego komicna, ali sta je tu je. Zivin se ljudima ocito svasta moze dogodit, a pogotovo pomorcima u potrazi za pustolovinama na drugom kraju svita.

Dodatak:

Nigdi nisan vidia vise bilog luka u zivotu nego na ovom brodu. Nije mi jasno cemu toliko svjezeg bilog luka. Znan da je dobar za prehladu i ako ga jedes nes se prihladit nikad. Iako moran priznat da nisan ima bliskih susreta sa vampirima otkad san se ukrca. Hm, mozda bili luk i nije tako los, ali sta se mene tice sufigajte ga ipak.