Lovina

0

Muškarci nekad znaju bit osobito glupi. Tipa cijela stvar s uletavanjem ženama. Pogotovo neželjenim uletavanjem ženama. Znaš ono, kad se prije tvog “uleta” nije dogodio kontakt očima i barem smješak sa suprotne strane. Ima puno mjesta di uletavamo ženama. Mnogi to pokušavaju radit u klubovima. To mi se gadi. Postojao je dan kad sam mogao reć da nikad nisam pokušao uletit ženi u klubu. Sad to ne mogu reć, jer sam previše puta bio pijana budala. No danas sam posvjedočio nečemu nakon čega sam shvatio da možeš uletit ženi dok čekate ulazak u bus gurajući se sa još 40 penzionera (jer vozač pušta samo na prva vrata). Zbilja nisam mislio da bi tako nešto ikome moglo past na pamet.
Do danas.

Dok sam izbjegavao laktove razuzdanih penzionera koji su hvatali svoje mjesto u busu, pozornost mi je privukla djevojka do mene, točnije ne baš samo ona nego razgovor koji se odvijao. U toj gužvi, di je bilo 10 penzionera ispred nje i mene, i još 30 iza nas koji su nas gurali naprijed prema tim jadnim stočnim vratima, jedan lik s konjskim repom na glavi je učinio svoj potez. Čuo sam samo nešto otprilike ovako: “…danas popodne sam te vidio tu na stanici…bila si neš bla bla…evo sada opet bla bla…jel bi samo popričala samnom bla bla…” I tako on nju drži na mjestu, dok ju penzioneri guraju s leđa, a ljudi ispred su već ušli. Ispred nje se naravno stvorio prazan prostor i to sam iskoristio i ušo unutra. Nije me zanimao razgovor, znao sam ishod.

Taman sam ušo i sjeo i evo nje odmah iza, bez njega naravno. To je bilo očekivano. Na prvi pogled, bila je vrlo mlada. Tolko mlada da na takve niti ne upućujem drugi pogled. No doduše nije meni za vjerovat. Sada mi sve djevojke ispod 20 izgledaju ko da imaju 16. Ne znam kako se to dogodilo, al ko da se svi oko mene pomlađuju. Odem u studentsku menzu i čudim se svim tim djevojčicama koje jedu samnom.

Bilo mi je nekako žao nje tako mlade pa da već mora trpit ta sranja. Ko zna otkad se to njoj događa. Sjećam se jednom kad sam imao 13 godina, hodao sam sa svojom djevojkom, koja je ovaj, nosila minicu, prolazimo kraj random kafića i neki stari gadni likovi joj stanu fućkat. Tako nešto zbilja može ostavit traume na tako nježnom nevinom mladom stvorenju, mislim, još uvijek je dijete!

Jedno znam doduše, na meni je bogme ostavilo traume.

Tako mi je bilo baš nekako žao nje, a onda me prošlo. Shvatio sam nešto. Da sam imao priliku pričat 5 minuta s njom, ne bi mi je bilo žao ni malo, jer 90% takvih djevojaka su kuje. Ko zna zašto postanu takve, možda upravo zbog ovakvih trauma, jer ih neki jadnici stalno opsjedaju i raketiraju im ego u nebesa. Ko je tu kriv? Ko da ja dajem jeb. Možda bi mi trebalo bit žao tog jadnika s repom na glavi. Baš. Ko jebe i njega kad nema igru. Zapravo idem spavat, ovo ionako pišem samo zato jer sam čito Bukowskog i došlo mi je da pišem malo.

Saznao sam i to da su neke djevojke pobjegle iz kluba neki dan, jer sam ih navodno previše znojio. Ma jeli? E pa jebiga sad. Toga se uopće ne sjećam.

Ali siguran sam da bi i one voljele da mogu reći istu stvar.